Őrség: Kerca BioFarm

Lombházak az Őrségben

Miért ne tölthetnénk az éjszakát a lombkorona szinten? Hiszen ezért szeretjük a Glampinget: mert különleges, extrém szálláshellyel vár minket a természet szívében!

A Kerca Biofarm lehetővé teszi, hogy a mókusokkal hajtsátok álomra fejetek és ébredjetek a napfelkeltére. A kényelmes ágy mellett, a nagy panorámaablak felejthetetlenné teszi az ott töltött éjszakáitokat!

Szeged: Homoki Lodge Nature Quest Resort

Luxus jurták a Homokhátságon

Miért ne tölthetnénk az éjszakát a csillagos ég alatt? Hiszen ezért szeretjük a Glampinget: mert különleges, extrém szálláshellyel vár minket a természet szívében!

A Homoki Lodge őseink szállását újragondolva hozta létre a mai igényeket is felülmúló glamping jurtáit, hogy újra visszatérhessünk az anyatermészetbe. Az emelt hálótéret egy kupolaablak teszi igazán feledhetetlenné, ahol a csillagos ég alatt hajthatjátok álomra fejeteket!

Részletekért kattints az ikonra és tudj meg többet

Fedezd fel hazánk rejtett csodáit!

Hazánkban a kulturális és népművészeti hagyományok, híres bor régiók és építészeti értékek mellett gyönyörű természet fedezhető fel. Csodálatos nemzeti parkjaink, termálvizeink és sokszínű túra útvonalaink biztosítják a változatosságot. Így akárhová is utazunk belföldön, garantáltan valami új élményben lesz részünk.

Glamping Hungary

Ámulatba ejtő tájak, sokatmondó természet

Bukkanj rá, fedezd fel és éld át!

A Glamping Hungary segítségével most lehetőség nyílik bejárni Magyarországot a zöldben elrejtett csodálatos szálláshelyeken megszállva. Mindenkinek át kell élnie a természet nyújtotta csendet, tisztaságot és harmóniát ahhoz, hogy rájöjjön, mi is hiányzik az életéből!

Glamping Hungary

Igazi hazai ízek, háztáji alapanyagokból

Bukkanj rá, fedezd fel és éld át!