Blog

Ahol a luxus és a természet találkozik..

Bizonyára egyre többször futtok bele a ‘glamping’ kifejezésbe, ami nem jelent mást, mint luxus kempingezést. Egyre több cikk íródik és jelenik meg a közösségi médiában, de a felmerülő kérdések akkor is ott lebegnek. Vajon ami a képeken látszódik, valóban olyan? Milyen lehet kiszakadni a nyüzsgő világból és esetenként a térerő hiányával megküzdeni? 

A válasz: olyan, amire egész életedben emlékezni fogsz majd és ahova minden egyes nap visszavágyódsz. A honlap, ahol most olvasgatsz azért létesült, hogy blogokkal, hírekkel és eseményekkel még jobban megismertesse a hazai glampinget a nagy közönséggel és hogy álmaid hosszú hétvégéjét kínálja.

A látvány, melyet az oldal nyújt töredéke annak, amilyen élmenyekben részed lehet a magyarországi glamping helyek valamelyikében. Az élmény nehezen elmagyarázható.

Pár ilyen nap után, amikor otthon meséled a történteket, a legjobb válasz, melyet adhatsz: Menj el és éld át te is, mert leírhatatlan. 

Szerencsém volt vendégként és egy ilyen típusú szálláshely igazgatójaként megtapasztalni a glamping csodáját és kínálatát. Több éves tapasztalat és kutatómunka sarkallt a továbblépésre és motivált az oldal megalkotására.

Életem és egyben az oldal első blogbejegyzése megszületett, érezhető benne a sok mondanivaló, mesélni való, amit mind meg szeretnék veletek osztani!!

Iratkozz fel a hírlevélre ha értesítést szeretnél kapni a második bejegyzésről és természetesen az újdonságokról, friss ajánlatokról!

Légy te is glamper és utazz zölden, a luxus társaságában!!!

2019.06.23. glamping , , , , , , , , , , , , , , , ,
About Eszter

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük