Jóga Retreat 09.24-30, 10.05-08

Szabadítsd fel a belső nyugalmadat a Homoki Lodge Nature Quest Resortban!

Ha úgy érzed, hogy szükséged van egy kis szünetre, elvonulásra a mindennapi élet zajától, csatlakozz hozzánk a Homoki Lodge Nature Quest Resortban, ahol a természet csodálatos környezete és a jóga ötvözete egy olyan élményt nyújt, amely nem csak a testednek, de a lelkednek is megújulást hoz. Az erdők és mezők között, a csend ölelésében egy igazi jóga retreatben lehet részed, ahol a belső harmóniádat keresed, megtalálhatod.

Éld át a jóga és a természet összhangját!

A Homoki Lodge Nature Quest Resortban a jógaóránk során a természetben gyakorolhatsz, ahol a madarak éneke, a levelek susogása és a friss levegő teszi teljessé a jóga élményét. A jógaórák nem csak a testi, de a lelki egészséget is szolgálják, segítenek a stressz kezelésében, javítják az alvás minőségét, növelik a koncentrációt és elősegítik az önmagunkkal való összhangot.

Reggelente egy aktív jógaórával indítjuk a napot, ahol a jóga aszánák középpontban állnak. A gyakorlatok során a szívnyitó aszánákra és a biztonságos pozíciókra koncentrálunk. A nap végén, már teljesen ellazulva és felfrissülve, a Yin jóga megnyugvást hozó gyakorlatai közé merülünk el, amelyek közé légzőgyakorlatok, meditáció és jóga nidra is beépül.

A jógaórák során speciális programok is várhatók, például improvizáció és kreativitást fejlesztő workshopok, amelyek a jóga és a mozgás, tánc összekapcsolódását hivatottak bemutatni.

Találd meg önmagad a Homoki Lodge-ban!

Mi a közös a jógában és a táncban? Karsten, aki 25 évig volt táncos, most pedig a jóga világát kutatja, összekötötte a kettőt! Kíváncsi vagy, hogyan? Csatlakozz hozzánk a Homoki Lodge Nature Quest Resortban, és tapasztald meg saját magad!

Gondold végig, mennyire csodálatos lenne reggelente egy gyönyörű természeti környezetben gyakorolni a jógát, majd a nap végén, már teljesen ellazulva és felfrissülve, hagyni, hogy a jóga megnyugvást hozzon az életedbe. Minden óránk célja, hogy segítsen neked megtalálni a belső nyugalmadat, a tested és az elméd közötti kapcsolatot és hogy ráébresszen a jelen pillanatra.

Az első összejövetel augusztus 24-én, vasárnap este 6 órakor lesz, majd hétfőtől péntekig reggel 8 órától 9:30-ig, és délután 5 órától 6:30-ig lesznek a jógaórák. Szeretettel várnak mindenkit, aki szeretne részt venni ezen az úton, amely nem csak a test, de a lélek útja is!

Foglald le a helyed most!

Ne hagyd ki ezt a különleges lehetőséget, hogy megtapasztald, milyen a jóga és a természet harmóniájának átélése. Foglald le a helyed most a Homoki Lodge Nature Quest Resort jóga retreatjére, hogy ne maradj le erről az életre szóló élményről!

Ismerd meg, milyen hatással lehet rád a jóga és a természet összhangja. Töltsd ki a kapcsolati űrlapot és csatlakozz ehhez a különleges utazáshoz!

Válassz szállást a Homoki Lodge jurtái vagy parasztszobái közül:

Fontos információ

7 nap, 6 éjszaka /fő – All inclusive ellátással985 EUR-tól
4 nap, 3 éjszaka /fő – All inclusive ellátással523 EUR-tól

Választható dátumok:

Szeptember 24-30.

Október 5-8.

A jógaórák angol nyelven lesznek tartva, így az angol nyelvtudás előny, de nem feltétel, hiszen a jóga a test nyelvén is beszél. Ha nem beszélsz angolul, de szeretnél részt venni a retreaten, ne aggódj, mert a jóga univerzális nyelvet beszél.

Várunk szeretettel!


    2023.08.20. Csomagajánlat, glamping , , , ,
    About Eszter